Portfolio

A selection of our client work, and internal experiments.

One Family House

The plot is located on the intersection of two streets. The main entrance is on the south-east and the garage entrance is on the north-east. The situation of the house is a result of the terrain vertical displacement and the desired house orientation.

The house consists of four floors. On the lower level are located a storage room and utility room. On the first floor there are a two car garage, living room with kitchen and dining table space, study room and a bathroom. There are a master bedroom and two children bedrooms on the second floor. All bedrooms have a separate bathroom and a closet. One of the children bedrooms have own access to the upper floor, where a study is located. On the attic floor there is also a guest bedroom.

The house is designed with wooden construction and reinforced concrete base. The exterior design wants to escape from the formal wooden houses.   The materials used for the exterior are all natural: stone, wood,  metal, etc. Their combination and forms provide the house with a modern and unique vision.